About us

Nada, oprichter van Nissaf is ontstaan ​​uit de persoonlijke ervaring van Nada die haaruitval had en op zoek was naar een natuurlijke oplossing. Na het experimenteren met verschillende ingrediënten en formules, ontwikkelde Nada een unieke mix van natuurlijke kruiden en oliën die haar hielpen om haaruitval te verminderen en de conditie van haar haar te verbeteren. Na het delen van de formule met vrienden en familie en het ontvangen van positieve feedback, besloot Nada om Nissaf te lanceren als een productlijn die beschikbaar is voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke haarverzorgingsoplossing.

De Nissaf haarolie is ontworpen om een ​​verscheidenheid aan haarproblemen aan te pakken, waaronder haaruitval, roos, droog haar, beschadigd haar en gespleten haarpunten. De unieke mix van natuurlijke ingrediënten in de olie werkt om de hoofdhuid te voeden en te hydrateren en het haar te versterken en te beschermen. Regelmatig gebruik van de Nissaf haarolie kan helpen om de conditie van het haar te verbeteren en de haargroei te bevorderen.

De haarolie bevat een unieke combinatie van natuurlijke kruiden en oliën die het haar voeden, hydrateren en versterken. De oliën zijn rijk aan vitamines en mineralen die de haargroei bevorderen en de hoofdhuid gezond houden. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om een ​​optimale mix te creëren die geschikt is voor alle haartypes.