Service

Verzendbeleid

We streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden. We verzenden via Post NL en de geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals vertragingen bij de vervoerder of douanecontroles.

We verzenden wereldwijd, maar houd er rekening mee dat de verzendkosten en levertijd kunnen variëren, afhankelijk van het land van bestemming.

Als je bestelling niet binnen de geschatte levertijd is aangekomen, neem dan contact met ons op via info@bynissaf.com. We zullen dan contact opnemen met de vervoerder om te achterhalen waar je bestelling zich bevindt.

Let op: we zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of verlies van pakketten veroorzaakt door de vervoerder of douane. Als je pakket verloren is gegaan, neem dan contact met ons op via info@bynissaf.com en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Als je nog vragen hebt over ons verzendbeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@bynissaf.com

Retourbeleid

We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop bij ons. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of omruiling.

Houd er rekening mee dat we alleen ongeopende en ongebruikte producten accepteren voor retourzending. Als je het product hebt geopend of gebruikt, kunnen we het helaas niet terugnemen vanwege hygiëne- en veiligheidsredenen.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@bynissaf.com met je bestelnummer en de reden van retour. We zullen je dan instructies geven over hoe je het product naar ons kunt terugsturen. Retour kosten komen voor uw eigen rekening. 

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we je op de hoogte stellen van de goedkeuring of afkeuring van je terugbetaling of omruiling. Als de retourzending wordt goedgekeurd, wordt het geld binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

Neem voor meer informatie over ons retourbeleid contact met ons op via info@bynissaf.com.

Privacy

We hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten en nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. We zullen nooit persoonsgegevens delen met derden, tenzij dit wettelijk verplicht is.

We verzamelen alleen persoonsgegevens die nodig zijn om je bestelling te verwerken en te verzenden. Dit omvat je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. We bewaren deze persoonsgegevens alleen zolang als nodig is om je bestelling te verwerken en te verzenden.

We maken gebruik van een betalingsprovider die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor online betalingen. We slaan geen creditcardgegevens op onze servers op.

Als je vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@bynissaf.com

Let op: door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid. Als je niet akkoord gaat met ons privacybeleid, gebruik onze website dan niet.